Feliç

Wonder Woman

Feliç. No feliç per ser un any més antic, saps que odio envellir, sinó per haver-lo passat al teu costat. Per veure com, any rere any, aquesta aventura va agafant cada cop més forma i sentit. Felicitat que m’aporta allò immaterial que tan valor té i que molt pocs es preocupen en recercar. No és a totes hores, esdevindria un ingenu si així ho pensés. De vegades, la vida te cops amagats, però, en gran mesura, puc dir que sóc feliç. No feliç per haver-te conegut, sinó per haver mantingut la teva confiança al llarg d’aquest temps. Feliç per saber aprendre dels errors passats i per intentar no caure en els mateixos paranys altre cop.

Feliç al veure’t somriure, sobretot quan sóc jo l’artífex de tan bonic gest. Felicitat que brolla d’escoltar rialles desmesurades com a resultat d’alguna broma que improviso i que només a tu et podria fer gràcia. Feliç de sentir, encara a dia d’avui, aquella timidesa, tan pròpia del teu caràcter, i que tan m’agrada. No sempre, tornem altra vegada a allò de la ingenuïtat. En ocasions, la timidesa pot ser un impediment, però sóc conscient de que, amb els anys, et vas alliberant d’aquesta petita càrrega.

Feliç d’haver acabat algun relat i que tu, només tu, li hagis donat el vistiplau. Saps que sóc feliç si a tu t’agrada el que escric, poc m’importa la resta. Potser no destacaré mai a la vida, o sí, però, en qualsevol dels casos, em declararé satisfet si tu has passat una bona estona llegint els meus escrits.

Feliç. I així em declaro. Felicitat que quedarà totalment justificada si passats els anys he aconseguit fer-te feliç a tu també. Hauré envellit, la vellesa és una malaltia a la que encara no hi podem plantar cara, però ho haurem fet junts, i espero que el viatge valgui la pena. Si tots dos sabem mantenir la porta oberta d’aquesta gàbia, que molts en diuen relació, segurament conservarem la flama encesa per molts anys. Si no és així, espero, almenys, que això viscut, nostre i només nostre, hagi estat un bon cúmul d’experiències i que ens hagi permès créixer com a persones.

Ivan Allué

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s